Yinyoga Prova på pass med Maria Sol Yoga Studio. På Träningsboxen 5/2 kl.14

Vad är Yinyoga

Yinyoga är ingen ny yogaform, utan bygger på Taoyogans väl beprövade kinsesiksa övningar. Det är en lugn yogaform där fokus ligger på kroppens bindvävnad, leder och ligament. Bindväv finns överallt i kroppen och håller samman våra organ och muskler. Oftast har vi en stram bindväv på vissa områden, vilket kan hindra oss i vår vanliga fysiska träning. Till skillnad från dynamiska yogaformer låter Yinyogan dina muskler slappna av så att en tömning av vår bindväv kan ske skonsamt och vi håller positionerna i mellan tre och fem minuter.

Några exempel på Yinyogans fördelar;

Stretchar och ger flexibilitet till kroppens bindvävnad
Förbättrar flexibilitet i ryggrad och höft
Skapar en terapeutisk påverkan på lederna som får ökad ledvätska
Förser ryggraden med vätska och ger bättre cirkulation av vätskan
Stimulerar de inre organen och ökar produktionen av kollagen och elastin (proteiner)

För vem är Yinyoga?

För alla som utövar någon forma av dynamisk träning är Yinyogan det ideala komplementet. Man utvecklar flexibilitet och får ut det mesta möjliga av sin träning.

Vill du veta mer och prova ett Yinyogapass så har du möjlighet att göra det på Träningsboxen
söndagen den 5/2 klockan 14.00, passet är ett gratis prova på pass.

Jag som håller i passet heter Maria Eriksdotter, Sol Yoga Studio, och är utbildad yogalärare vid Nordiska Yogainstitutet. Jag är certifierad inom ViryaYoga som är en dynamisk yogaform och bygger på biomekanik, kroppens rörelselära. Det är en yogaform som är utvecklad av bland annat naprapater och sjukgymnaster. Jag är även utbildad barnyoga lärare och under certifiering på Yinyoga. Jag älskar vad yogan gör med kroppen och knoppen, och tycker att yogan är en dynamisk träningsform som ger Dig en holistisk träning och Yinyogan det perfekta komplementet till all form av träning.

Varmt välkommen att prova, det finns 30 platser så anmäl Dig gärna för att vara säker på att få en plats på info@solyogastudio.se. Har du redan nu frågor går det bra att ringa mig på 070 985 19 47.

follow the sun
Maria

img_2144