Massage på Träningsboxen

  

Massage på Träningsboxen med Lotta Simonsson.

795:- 50 min
Träningsboxens medlemmar 600:-
550:- 30 min
Träningsboxens medlemmar 450:-
Föräldrarledig/pensionär 300:-/30 min
Går även att boka 30 min
Svensk klassisk massage med inriktning på triggerpunktsbehandling. Du som kund väljer själv hur du vill att vi ska lägga upp massagen och vilka områden vi ska fokusera på.
Boka två timmar innan utsatt tid.
Avboka senast tre timmar innan bokad tid startar.

Och en kort presentation om mig och mina utbildningar.

Lotta Simonsson :Tillbaka i Visby efter arton år i Göteborg. Är utbildad Undersköterska, Hälsocoach, Diplomerad massör, motionsledare, styrketräningsinstruktör, spinninginstruktör samt hälsoprofilbedömare.
Har arbetat som massör sedan 2006 och har då främst inriktat mig på triggerpunktsbehandling, det är en lite hårdare form av massage där jag söker upp dina triggerpunkter och genom att trycka aktivt hjälper dina muskelfibrer att slappna av.

Välkommen Lotta
lotta.friskvard@gmail.com