Lena Di Corsi av Sara Norrehed Photography

Personlig Tränare

Hej Helena heter jag och min livsfilosofi är att träna för ett bättre välmående, hälsan är bland det viktigaste vi har. Du tränar inte för att bli yngre utan för att bli “gammal”. För mig är det viktigt att se till helheten, träning utifrån varje individs prestation , ingen kropp är den andra lik, vi alla är unika. Har erfarenht av gruppträning och varit instruktör sedan 2010. Maj 2019 tog jag steget och utbildade mig till personlig tränare vid The Academy. Genom åren har jag tränat motionärer, idrottsföreningar och olika träningskonferenser.

Utbildningar:

Personlig Tränare

Ruffie

Jumping Fitness

Crossfit level 1

Friskis & Svettis Medel/ Intensiv/ Intervall och Flex

Dina mål är min drivkraft och engagemang, tillsammans blir det vårt fokus för att ta dig dit.

 

 

Pass:

PT-personlig tränare

Jumping

Dagens Pass 

Cirkeltränng Kondition/Styrka

Spinning

Rörlighet/Styrka

Vintern 2015 kom jag till boxen för första gången och sen dess är den en del av mitt liv. Jag bara älskar att träna och leda pass här med alla underbar medlemmar som ger så mycket kraft och energi ni är bäst!!!

Träning är en stor del av mitt liv men även min fantastiska sambo Jocke och våra underbara barn Gustav, Adam, Arvid och Edvin.

 

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Nalle Puh – A.A. Milne